Brieven van Lezers(advertentie)zwart & goedkoop

Ik vint dat de kadera weer gewoon gedrukt moet worden op papier, want ik heb geen zin om een kompoeterkursus te volgen alleen maar om dit blad te lezen.
Verder vint ik dat alle groninger tango-bobo's moeten samenwerken om wat meer betere salons te kreeeeren, b.v. elke 1e zaterdag van de maand in De Beurs, bij ivan, of iets dergelijks. (...)

Nou, toedeloe! Japio

Beste Japio
Iedereen mag La Cadera #9 van Het Net afplukken, uitprinten, er een nietje doorheenslaan en voor veel geld verkopen. Ideetje?
Internet-Nel
(...) Gisteren pas heb ik van Rob over je website gehoord. Ik heb me er zo mee vermaakt dat ik er vreselijk lekker van heb geslapen. Uiteraard had ik een piratenversie te pakken van de entrevista famosa in La Cadera eeuwen geleden in ?1997. Het maakte mij toen al zo vreselijk vrolijk dat ik dat ding op echt papier wilde hebben. Niet gelukt. Bovendien had je wel kanjers van dansers te pakken voor je interview, he. In elk geval moet er gezorgd worden voor MEER VAN DIE CADERA: Is er niet een virus die je erop los kunt laten, zodat zij zich verspreidt over de electronische achteraf-paadjes en zich nestelt in de door te weinig Cadera verbitterde harten en heupen van DE COMUNITY? Ik ben er sterk voor in. (...)

Yvonne


(advertentie)niet snel in het rood
Aan onze oproep om krantenberichten over Groninger tangodansers in te sturen ten behoeve van de jaarlijkse verkiezing van "El Loco 2000", werd gretig gehoor gegeven. De jury werd bedolven onder krantenknipsels. Er bestaan intieme banden tussen de Groninger pers en ons tangowereldje, ga je geloven. Uiteindelijk was de jury eenstemmig in haar oordeel. Het werd "De Blote Belg".__________________________________

Daag Tangomama,

Vorige week vrijdag was ik in de Oosterpoort, waar ik heb genoten van het concert van Mabel Gonzalez, Marcucci en twee gitaristen. Een van die twee gitaristen (die 2 jaar geleden ook in de Oosterpoort samenspeelde met Gustavo Toker en Pablo Dobal) speelde direct na de pauze solo "El Choclo". Een fantastische uitvoering, virtuoos!!!
In de pauze en na de voorstelling werden er cd's verkocht. Heb er niet echt naar gekeken wie de uitvoerende artiesten waren, maar waarschijnlijk alleen sra. Gonzalez en sr. Marcucci. Maar toch...
En hier komt dan de vraag waar deze lange inleiding voor bedoeld is: Heeft iemand 1 of misschien allebei (er waren er dus 2) de cd's gekocht en staat hier ergens deze instrumentale gitaaruitvoering van "El Choclo" op? Zo ja! Zou ik dan deze cd even mogen lenen om haar op minidisc te zetten? Zo nee, dan heb ik pech gehad.

Dubbele ocho, Hans Peeters
J.J.Peeters@ub.rug.nl
De Groninger watertangoscholen hebben historie geschreven. Wij, Marjatta & Bartolito (tangozwemmen), Hans Webstra (tangoduiken) en Ina & Boy (lowbudgettangosnorkelen) hebben de handen ineengeslagen en een stichting opgericht: "Waterpas", die de watertango verder zal uitdragen.
Water is hierbij natuurlijk het belangrijkste element. Waterpas was dan ook zeer onder de indruk van het eerste grote wateroptreden van onze Kroonprins Willem-Alexander op 22-3-2000 en nodigde de Prins uit voor een bezoek aan Groningen, DE watertangostad van Nederland. Op 1-4-2000 was het zover: een eerste overleg tussen Willem-Alexander en de stichting Waterpas. De prins sprak zijn waardering uit voor de initiatieven van Waterpas die het element water evenals Gorbatsjov (die de waterconsumptie politiek op scherp zet) zo hoog op de agenda heeft staan. Geschokt echter was de prins toen hij vernam dat Marjatta & Bartolito o.a. tangozwemles bij de mensen thuis geven, in de badkuip, in drinkwater. Na zware onderhandelingen werd het volgende resultaat geboekt: geen badkuiplessen meer! Als tegenprestatie mag Waterpas voor zijn zomerkursussen gebruik maken van de forellenbeek in Maxima's buitenverblijf in Brussel.

Waterpas heeft tevens een Groninger tangocompositie "Neptune" uitgegeven, die binnenkort door de D.J.'s van de Ocho de Mayo ten gehore zal worden gebracht. (Verkrijgbaar bij de CD-winkels Black Cat, Red Rat, Black Hat of Mundial.)

En als klap op de vuurpijl: Maxima gaat een Waterpaspas voor onze minima financieren. Korting op alle passen, zodat ook in de kleinste wateren getangoot kan worden!

secr. Waterpas

__________________________________

(advertentie)

(advertentie)als het wat mag kosten

Brieven sturen naar:

anaburen@xs4all.nl